Aparate contra daunatorilor

Comparare Produse (0)

Aparat contra daunatorilor cu lumina de veghe

rating

39,00 lei 52,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

V-ati saturat sa va luptati cu gandacii? Beneficiind de una din cele mai noi tehnologii de lupta impotriva daunatorilor, Pest Reject este acum la dispozitia dumneavoastra!Protejati-va impotriva daunatorilor: este una din cele mai ..

Aparat contra daunatorilor Dual Sonic

rating

39,00 lei 55,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Aparatul impotriva daunatorilor cu ultrasunete Dual Sonic va ajuta sa scapati de soareci, gandaci, tantari, furnici, paienjeni cu ajutorul ultrasunetelor, fara substante chimice care sa degradeze mediul sau sanatatea dumneavoastra..

Aparat contra daunatorilor Solar Pest Repeller

rating

65,00 lei 99,00 lei Fără TVA: 65,00 lei

Puteti utiliza o metoda revolutionara pentru a alunga daunatorii din curtea, gradina sau livada dumneavoastra intr-un mod ecologic, fara a utiliza substante toxice.Dispozitivul Solar Pest Repeller este ideal pentru alungat cartite..

Aparat contra daunatorilor UltraSonic Pest Chaser

rating

39,00 lei 45,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Nu trebuie sa mai utilizati chimicale, capcane pentru a prinde razatoarele nedorite care va invadeaza casa, deoarece acum, exista aparatul ultra sonic Pest Chaser care inlatura rapid si usor fara chimicale, pesticide sau capcane.U..

Aparat contra rozatoarelor cu ultrasunete Smart Sensor

rating

39,00 lei 45,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Aparatul cu ultrasunete contra soarecilor Smart Sensor poate fi folosit in magazine, depozite, birouri, casa, subsoluri sau garaj. UltraSonic Pest Repeller Pro, alunga orice “intrus” din casa dumneavoastra cu ajutorul ultrasunetel..

Aparat contra tantarilor Mosquito Repeller ZF-800E

rating

35,00 lei 45,00 lei Fără TVA: 35,00 lei

Mosquito Repeller este un dispozitiv cu ultrasunete impotriva tantarilor si este destinat pentru uz personal. Puteti sa atasati un snur la el (inclus in pachet) sau il puteti atasa unui buzunar cu ajutorul clemei. Fie ca mergeti c..

Aparat electric impotriva insectelor Insect Killer, 3 W

rating

37,00 lei 55,00 lei Fără TVA: 37,00 lei

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta. Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele.Pentru o..

Aparat electric impotriva mustelor Smart Sensor, 4W

rating

69,00 lei 99,00 lei Fără TVA: 69,00 lei

Pentru a scapa de mustele sau insectele nedorite, va punem la dispozitie un aparat electric cu alimentare la priza 220V pentru prinderea acestora. Aparatul de prins muste utilizeaza momeala pentru a atrage mustele, apoi le indreap..

Aparat impotriva daunatorilor Riddex Plus

rating

27,00 lei 45,00 lei Fără TVA: 27,00 lei

Aparatul Riddex Plus reprezinta o solutie eficienta si igienica de eliminare a soarecilor, sobolanilor si insectelor nedorite: paianjeni, gandaci, furnici.Efectul sau este datorat unui curent alternativ cu o forma si frecventa sti..

Aparat impotriva daunatorilor Riddex Quad

rating

45,00 lei 55,00 lei Fără TVA: 45,00 lei

Aparat antidaunatori Riddex Quad Pest Repelling Aid reprezinta o solutie eficienta si igienica de eliminare a daunatorilor: soareci, sobolani, paianjeni, gandaci, furnici, etc.Datorita sistemului ultrasonic special creat doar pent..

Aparat impotriva gandacilor Ixus

rating

39,00 lei 45,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Dispozitivul electromagnetic pentru alungat insectele si gandacii este util in case, restaurante, birouri, ferme, etc.Se cupleaza la priza si cu ajutorul impulsurilor electromagnetice, alunga orice insecta.Avantaje:- Nu este toxic..

Aparat impotriva tantarilor Mosquito Repeller

rating

39,00 lei 45,00 lei Fără TVA: 39,00 lei

Aparatul anti tantari Mosquito Repeller este unul dintre cele mai eficiente aparate impotriva tantarilor! Sunetul emis de aparat poate fi auzit doar de tantari sau muste! Aparatul de alungat insecte precum tantarii sau libelulele ..

Aparat masaj facial Face Roller AE-820

rating

45,00 lei 25,00 lei Fără TVA: 45,00 lei

Aparat masaj facial Face Roller AE-820Face Roller este un instrument pentru masajul fetei, ce ajuta la relaxarea si eliberarea tensiunii muschilor fetei, si previne aparitia prematura a ridurilor. Instrumentul are rola realizata d..

Aparat pentru intretinerea tenului Power Perfect Pore

rating

22,00 lei 47,00 lei Fără TVA: 22,00 lei

Aparat pentru intretinerea tenului Power Perfect PoreSpuneti adio tenului incarcat, cu puncte negre si cosuri. Acum aveti aliatul impotriva acestor imperfectiuni, in aparatul Power Perfect Pore.Power Perfect Pore contine patru acc..

Aparat profesional antirid Derma Wand

rating

32,00 lei 99,00 lei Fără TVA: 32,00 lei

Aparat profesional antirid Derma WandAcesta este un aparat de intretinere a pielii care genereaza ozon. Ozonul este un oxidant puternic, ale carui efecte benefice fac ca bacteriile sa fie eliminate de la suprafata pielii.Efectele ..

Freza si uscator pentru manichiura Nails Decorator

rating

35,00 lei 35,00 lei Fără TVA: 35,00 lei

Freza si uscator pentru manichiura Nails DecoratorAcest set va asigura o manichiura-pedichiura impecabila fara sa mai fiti nevoita sa mergeti la salon, economisind astfel timp si bani. Nails Decorator Expert este un excelent set p..

Geanta pentru make-up Rosie Beauty Case

rating

37,00 lei 149,00 lei Fără TVA: 37,00 lei

Geanta pentru make-up Rosie Beauty CaseGeanta pentru produse make-up este cat se poate de incapatoare si faciliteaza depozitarea tuturor produselor si ustensilelor pentru machiaj. Are un compartiment mai mare in care se pot pune p..

Geanta pentru make-up Roz Beauty Case

rating

69,00 lei 149,00 lei Fără TVA: 69,00 lei

Geanta pentru make-up Roz Beauty CaseGeanta pentru produse make-up este cat se poate de incapatoare si faciliteaza depozitarea tuturor produselor si ustensilelor pentru machiaj. Are un compartiment mai mare in care se pot pune pal..

Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)